Forgot your password?

Problem while launching playlist in OS 5.0

Home Forums Questions and Answers Problem while launching playlist in OS 5.0

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by  Luis Merlos 6 years, 7 months ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #174314

    ShvartzBerry
    Participant
    Posts: 62

    I have a Verizon Curve 8330 which I upgraded to OS 5.0. Ever since then I have a problem when I go into my Music and try to play anything. I get the following error: "Problem while launching playlist. Please try again." If I go through "Files" I am able to find the files and play them so it's not like it's corrupt. I've seen this pop up with my ringtones as well. Somehow, though, it is only if I go through All Ringtones. When I go through My Ringtones, it's all fine and good. Anyone else seen this? Any solutions?

    Thanks.

    #182351

    Luis Merlos
    Moderator
    Posts: 431

    That was an error on early OS builds for the 8900 as well so it seems that is an OS problem and I found it annoying so ended up downgrading to it, Theres really not a good fix is something that the RIM needs to fix for future builds.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.

BlackBerry© is a registered Trademark of BlackBerry Limited. BerryReview is in no way affiliated with BlackBerry Limited though sometimes their lawyers send us love letters...

Copyright © 2007-‘2016’ BerryReview LLC